Kuta Beach

Heeeeeeeeeej!

 

Nu borjar det narma sig slutet av det som i borjan kandes som den oandliga resan genom Asien. Kanns lite v-modigt att komma tillbaks till vardagen men vi saknar bada tva Sverige och alla ni dar hemma otroligt mycket  sa det ska samtidigt bli valdigt skont att komma tillbaks till verkligheten,traffa alla vara nara och kara och fa lite ordning pa vardagen. Nu sover vi till elva, koper frukost, ater frukost, gar till stranden, badar, solar, dricker vatten, ater lite mat igen, skypar och mailar alla hemma och sen brukar vi somna vid midnatt. Det later nog som om att vi inte gor sa mycket men “Believe us” efter 2 1/2 manad pa museum, batutflykter till oar och strander dar sanden och vattnet ar densamma, shopping och sol sa borjar man kanna sig ratt nojd och belaten. Vi kanner oss som ni gor en fredagkvall, da det bara ar skont att komma hem, ta ett glas vin och sitta framfor TV:en och gunga till “Sa Ska Det Lata”. Men vi har sagt det forr och sager det igen, vi njuter fullt ut varje sekund aven fast vi saknar Sverige.

 

I sondags tog vi oss anda ner till Bali I Indonesien (med flyg och inte med buss den har gangen). Har har vi stadgad oss pa ett rent och komfortabelt hotell och kommer vila upp oss ordentligt innan flygresan till Bangkok den 13:e April. I helgen ska vi ge oss pa vattenbradan och surfa I vagorna. Dom garanterar att man kommer upp pa brandan efter forsta lektionen, GRYMT! Men nagon maste val bryta trenden, hehe! Vadret har ar inte det basta. Regnperioden verkar percis ha passerat sa ibland kommer det sma regnskurar. Vi overlever det!

 

Horde att det har varit kanonvader dar hemma, skont for er med lite varme och sol och for oss som chokladbruna kommer hem lagom till varen.

 

Lite brunare men fortfarande lika knappa.

 

SKOT OM ER SA SES VI SNART PUSSPUSS!

 


Kommentarer
Postat av: josefin

ni är ju nästan svarta ;)

2011-04-07 @ 18:49:33
URL: http://joooosefins.blogg.se/
Postat av: mamma A-S

Söta! Inte lika bra väder idag, dock ingen storm här som i södra delarna av landet... Ses snart!

2011-04-07 @ 19:36:12
Postat av: Johanna

Jag vet inte om jag vill träffa dig (Johanna) när du kommer tillbaka. Kommer vara så blek bredvid dig! :P

2011-04-07 @ 21:37:01
URL: http://frokenlax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0