Ha Long Bay

Hej allihoppa! hoppas alla mar bra dar hemma. Vi har det super men borjar smatt trottna pa Vietnam. Valdigt vackert men samma mat, samma ansikten och kultur sa vill vi sa fort som mojligt vidare till Laos. Biljetterna dit ar bokade sa klockan 19:00 ikvall hoppar vi pa en sleeping buss i 22 h. Den enda raddningen att klara av en sadan lang bussresa ar att kopa somntabletter och sova bort hela resan. Men vi har gjort det forr sa ska nog ga bra :). LAOS here we come!




Igar undvek vi den hektiska staden genom att ta en endagstripp till Ha Long Bay. Enligt alla vykort over omradet sa ser Ha Long Bay helt fantastiskt ut men verkligheten visade sig vara raka motsatsen. Vadret sa har ars ar inte det basta heller men vi hade helt klart storre forvantningar. Vi berattar mer i detalj nar vi kommer hem for nu vill vi helst bara glomma att vi kasta 40 dollar i sjon.




For ovrigt mar vi boda tipptopp. Lite daliga ar vi pa att planera maltiderna sa det slutar ibland i kaos da vi bada skriker efter maten och kastar i oss den for fort sa att vi far magont i efterfoljd. Karin nyser konstant i hotellrummet och snorar samtidigt. Antingen beror det pa vadret med lite dummma klader pa sig eller sa ar det for att vi andats in mogel under tva natter. Sa fort hon far komma till Laos sa blir hon frisk. Dar kommer vi att spendera dagarna pa varsin badring som ska transportera oss fram och tillbaka pa barerna langs floden i Van Vieng.

Kommentarer
Postat av: josefin

oj, såg inte alltför roligt ut där, men bättre än en massa snö som vi har här! har varit sjukt kallt senaste dagarna och snökaos i stockholm, haha, dom borde lära sig av oss när det gäller snön ;) tur att ni mår bra iallafall!

2011-02-12 @ 12:51:18
URL: http://joooosefins.blogg.se/
Postat av: Mamma- BT

Hej Karin



Kolla in din gmail. Har fixat lite stålar till dig.

Pappa o jag är nu hemma i kylan och 40 cm snö, som kom när vi va i KL. Vi har nu skottat i 1 timme huhuhu. Sköt om er -- Kram MoP

2011-02-13 @ 16:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0