Hoi An

Hej pa er alla igen! Vi tar oss langre och langre upp i Vietnam och kallare blir det. Nu har i Hoi An ar det ca 25 grader pa dagen och 15-20 pa kvallen. Det borjar bli lite svalt for vara klader men vi ska inte klaga, vi vet hur kallt ni har det dar hemma ;).

Appropa kyla sa testade vi vara skandinaviska kroppar genom att spendera nagra timmar i en isbar i Nah Trang. Vi fick lana stora vinterjackor for kylan sa vi holl varmen valdigt bra. Vietnameserna stod daremot och huttrade konstant.





Hoi An dar vi ar i nu ar en valdigt mysig gammal fiskarby och kallas aven for "The old city". Det hanger papperslampor i alla dess farger och lyser upp vartenda gatuhorn. Pa dagarna cyklar vi till stranden, 5 km bort, och steker med olja. Vi ska bli sma pepparkakor nar vi kommer hem. Och pa kvallarna sa tar vi det lugnt och njuter av god mat, mycket fisk och skaldjur. Ibland ar det bra med lite omvaxling till skillnad fran tidigare kvallar. ;)




Idag den 8:e Februari sa har vi snart varit borta i tre veckor och tiden smyger ivag, vi har det kanonbra! Bussresor har vi gjort hit och dit och sammanlagt spenderat 53 timmar pa dem. Och da har vi inte raknar med att vi ska sitta pa en buss imorngon i 20 timmar nar vi ska aka till Ha Noi.




Puss o kram, hors om nagra dagar! Frys inte ihjal dar hemma, HAHA!


Kommentarer
Postat av: mamma A-S

Haha på er själva, ni verkar ju också frysa :) Hur länge blir ni i Vietnam? Ha en bra busstur!

Puss!

2011-02-08 @ 22:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0