elefanttrekking, snorkling o white sand beach

Hej! Vi vill borja med att saga hur glada vi ar att ni kommenterar och engagerar er sa mkt i var blogg. Det far oss att kanna oss narmare hemma, och vi blir lika lyckliga varje gang vi loggar in har!

Igar var vi pa elefanttrekking har i djungeln. Var elefant var over 20 ar och hur fin som helst. Det var riktigt skumpigt vissa stunder, och Karin fick till och med sitta pa huvudet pa elefanten! Efterat akte vi till den lite mer kommersiella stranden har pa Koh Chang vid namn White Sand Beach. Stranden i sig var mkt vitare och vackrare, men vi gillar stamningen pa Lonely Beach battre.

Idag hamtade en bil upp oss for att ta oss till Bang Bao och en bat som besokte fyra olika oar har i narheten. Vid varje stopp fick man aven chans att snorkla och det har vi langtat efter sa det var riktigt kul! Den vackraste on var Koh Wai som hade en bassang med havsskoldpaddor och var allmant orord.

Nu ska vi njuta av var sista kvall har pa Koh Chang for imorgon aker vi vidare till Kambodja. Aven om vi alskar Thailand sa ska det bli kul med lite nya intryck och upplevelser. De senaste dagarna har varit valdigt intensiva och vi har gjort otroligt mkt varje dag sa nu ska vi bara njuta de kommande veckorna och bara "enjoy the moment"!

(Ska bli ratt skont att lamna detta skitinternet som har raderat detta inlagg 3 ggr innan vi lyckats publicera det!)

Kommentarer
Postat av: Annelie

Åh vad härligt! Ser så varmt o skönt ut :)

2011-01-25 @ 13:54:05
URL: http://kraftochenergi.wordpress.com
Postat av: pillan

Ohh ni verkar ju ha det superbra!:D jag är inte alls avis;) haha. väntar med spänning nu på uppdatering från kambodja:) Pusss!

2011-01-25 @ 14:51:45
Postat av: mamma A-S

Oj, redan på nya äventyr. Var försiktiga, och ha så kul! PS. Min telefon har kommit :) Nu har jag snart fått igång allt i den, tror jag, inte helt lätt... Du kan ju inte sälja sånt här till mig och sen åka iväg :)

2011-01-25 @ 15:21:20
Postat av: Mamma = Birgitta

Hej Tjejor, Det ser ju så härligt ut, ni verkar trivas. Tänk nu på när ni kommer till Kambodja att var försiktiga. Helst skulle ni ta en buss som kommer lite längre än till gränsen. Jag tycker ni är jätteduktiga som skriver så mycket. Kul att följa er /Kram

2011-01-26 @ 08:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0