Gott och blandat fran resan, Enjoy!

















Lite blanade bilder som sagt. Nu ar klockan mycket och vi ska sova innan minibussen hamtar oss klockan sju imornbitti. 

puss och God natt
/Johanna & Karin


Kommentarer
Postat av: mickis

Hej på er tjejer!



Ja du fröken fräken, självfallet har du första tjing på lägenheten! Tankarna, och förhoppningarna, är fortfarande att vi ska ta vårt pick och pack och bege oss väster ut.. Det är bara allt praktiskt som måste lösa sig, jobb till christian först och främst. Men galet skönt att höra att du fortfarande är på i alla fall! :D OM så skulle bli, har du möjlighet att bo i hufvudstaden i sommar då?



Nåväl, nog om lägenhetssnack. Jag ska fortsätta planera och fixa i veckan, och jag hör av mig direkt något händer på den fronten:) Kikar du din mejl emellanåt? Alla kanske inte är intresserade av att höra mitt lägenhetbladder?!:P



Ja, er ser det inte ut att gå någon större nöd på direkt! Haha, kan u tänka dig, jag min: anti-thailand-nörd, måste erkänna att jag får aningen sug efter det där ändå! Grymt!



Ha det förjäkla bra, och glöm icke att sola lite åt mej;) love you!!!

PUSSSSSSAR!!!

2011-01-30 @ 18:49:59
URL: http://mickispickis.blogg.se/
Postat av: Filmster.se

Hej, du har väl inte missat Filmster.se? Det är en helt ny filmblogg med massor av bra filmtips! Om du gillar Filmster kan det vara bra att veta att det går finfint att följa den via både Facebook och Bloglovin'!



Ha en underbar och filmrik söndag! :)

2011-01-30 @ 19:34:14
URL: http://www.filmster.se
Postat av: Mamma = Birgitta

Hej,



Vilka sötnosar ni är. Fina bilder. Pappa och jag åker på onsdag 2/2 till Singapore och åter den 13/2, skall bli skönt. Pappa har med sig dator, så om det är något, så fixar det sig. Kramisar från Mamma Birgitta.

2011-01-31 @ 08:57:46
Postat av: PA

Hej!

Nu är vi inte så långt från er.. Idag blev det en Tiger Beer, fråga Philip! ;-) Vi har det bra, lite trötta efter resan men väldigt fint. om ni vill ha en kaffe så titta in på hotellet i Singapore. Kostar dock lite mer än 4 USD.

PA o MA

2011-02-03 @ 16:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0