Koh Samui runt pa en moppe!

Ni ar sakert nyfikan pa attt hora hur varan mopperesa gick men tanke pa att vi nog skramde upp er nagot. Det forta vi kan saga att det ar en av de roligaste resan hittils.




Med fulltank och hjalmar pa hvuden gasar johanna ivag med mig bakom mot grandfather rock och grandmother rock, stenformer som liknar (pa lite finare svenska) det manliga och kvinnliga konsorganen. Vackert! Vi hann med att busa till bilderna ocksa nar ingen sag pa :) Som sagt sa hyrde vi en moppe, sa vi skifta forare med jamna mellanrum. Men det tog ett tag innan Karins vagade sig pa den stora bjassen. Nar hon val gjorde det sa gick det som en dans. Vidare mot vattenfallet 4 km bort med ett glasstopp pa vagen. Vi kande att vi behovde lite bensin vi med.





 

 





Har har vi det, 80 meter hogt och helt FANTASKTISKT! Det enda som man kunde hora var vagorna som slogs mot bergsvaggen och langst ner kunde man ta sig ett avsvalkande dopp. Precis vad som behovdes efter trekkingen upp mot toppen av vattenfallet.




 




Nasta stopp skulle bli en stor supermarket. Kanske inte later sa haftigt men for oss sa ofta far se gronsaksdiskar, prydligt uppradade langor med godis, inlagda delikatesser, salami och korv sa var det mycket efterlangtat. Efter en kortare svang till Chaweng (vi korde vilse) sa var det dags att lamna tillbaka mopeden.

 
Lunchen...Mmmm gottigottgott!


Kommentarer
Postat av: Mamma = Birgitta

Vilka badnymfer :-)

2011-03-01 @ 14:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0