Nha Trang

Nu ar vi som sagt i Nah Trang. En storstad med sol och bad. Har inte hunnit upptacka sa mycket an med vi kanner oss valdigt trotta efter vara kulturella dagar sa ska bara koppla av nu. Antligen far vi jobba pa brannan igen och till var hjalp har vi kopt coconut oil.

Vi vill forsakra er alla dar hemma att vi mar valdigt bra och vara dagar tillsammans blir minnen for livet.
Vi saknar er saklart men for tillfallet villl vi absolut inte aka hem.

Kram kram puss puss ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: sofia

heej fina du! ni ser ut att må grymt! förstår mer än väl att ni inte är så sugna på att komma hem nu :) fortsätt njuta!

imorgon lämnar vi luleå, ska bli riktigt kul och skönt men när jag ser alla fina bilder här hade jag gärna bokat en resa till varmare breddgrader istället.. du får se till att njuta sol och goda drinkar för mig så lovar jag att åka lite snö för dig! :) du har mail på ditt live.se konto om du inte har sett det ;) ha de så fint nu, stor kram!!

2011-02-04 @ 12:20:15
Postat av: Annelie

Härligt! Vilka äventyr. Tycker tunnlarna såg rätt häftiga ut! Men jag måste så klart fråga - hur går det med träningen?! ;)

2011-02-04 @ 12:54:39
URL: http://kraftochenergi.wordpress.com
Postat av: josefin

neej inte olja, då faller färgen direkt när man kommer hem! vanligt solskydd med rätt hög faktor ska man ha, då håller det längst ;)

2011-02-04 @ 14:02:14
URL: http://joooosefins.blogg.se/
Postat av: pillan

Heej älskade du! Ni verkar ha det hur bra som helst ju, måste säga att jag blir lite avundsjuk;) här är det bara snö, snö och lite mer snö..

Och du, jobba inte på brännan alltför mycket nu!;) haha. PussPuss.

2011-02-04 @ 14:51:24
Postat av: mamma A-S

Håller med Jossan, ingen olja!! Skönt att höra av er igen, ni verkar ha det fint. Kolla din mejl, Mia Markström ville kolla en grej med dig!

Puss!

2011-02-04 @ 15:02:48
Postat av: PA

Hej på Er!

Vi tror att ni har det jättetråkigt och längtar hem. ;_)! HAHA....Vi är nu på Lankawi, bra ställe med många backpackers bara så ni vet. Vi undrar hur det står till med konditionsträningen, såg något misstänkt på drinkbordet =). Man kan oxå tas sig med båt hit ända från Thailand, kan vara ett kul alternativ.

Varma hälsningar MA o PA

2011-02-06 @ 16:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0