Ett paradis i LAOS!


Hej Hopp!

Tredje dagen har i Vang Vieng och vi lever som drottningar. Antligen far vi slappna av ordentligt. For er som inte har hort talas om detta stalle forut sa kan vi saga att det ar ett praradis langs en flod.

Pa dagarna hyr vi varsin badring och aker tuktuk upp mot toppen av floden. Stannar pa forsta baren och grundar med lite mat och buckets innan vi fortsatter resan pa badringen vidare till nasta stalle langs floden. Lijaner hanger pa vagen om man vill ta sig ett ordentligt dopp och pingisdueller med shottar pa spel. Oroa er inte for oss dar hemma om vi far det att lata farligt. Solen gor sa att man forlorar lika mycket vatska som man dricker och vi tar hand om varandra hela tiden. :)


Floden fran start till mal ar 4 km lang och vi har aldrig lyckats ta oss till malet an. Fortfarande on more day to go innan flygresa mot Koh Samui sa far se om vi klarar det imorn.

Klockan 19 gar solen ner och byn blir kolsvart och alldeles lugn. Folk rullar hem fran tubingen och satter sig pa nagon av alla restauranger som visar family guy eller vanner pa tv.

Idag har vi legat i hangmattor, last lite i vara bocker njutigt av var efterlangtad semester. Tankarna flyger ivag ibland och vi tanker pa er dar hemma som sliter i snon. Vi skickar manga solhalsningar harifran som hjalp pa traven.

Pa fredag vidare till Koh Samui och till grannon Koh Phangan for full moonparty den 19 Feb. Det ska bli kul men kommer sakna paradiset har valdigt mycket.

Puss & Kram
Kommentarer
Postat av: carro

hej! trevlig blogg, jag håller ett öga på er! därför hoppas jag innerligt att ni lever! hörde om 2 svenskor som dog på en turistbåt i vietnam! ta hand om er! puss

2011-02-17 @ 10:02:21
URL: http://carou.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh, jag är så avundsjuk på er så jag vet inte vart jag ska ta vägen? njut nu riktigt ordentligt så ses vi i london om ett tag johanna!:)Ta hand om varandra också ;) Kram

2011-02-17 @ 16:17:50
Postat av: Folke Andersson

Har följt er resa ser trevligt ut. hoppas att allt är bra. Ta hand om er.Hälsningar från oss i Luleå minus 30,5 grader.

2011-02-17 @ 16:21:52
URL: http://letssseaasia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0